Епифизната жлеза, известна повече като третото око е малка ендокринна жлеза

...
Епифизната жлеза, известна повече като третото око е малка ендокринна жлеза
Коментари Харесай

Защо третото око е най-пазената тайна?

Епифизната жлеза, известна повече като третото око е дребна ендокринна жлеза с формата на шишарка, която се намира в междинния мозък, тъкмо сред двете полукълба. Тя създава хормоните мелатонин и серотонин, които оформят събуждането/съня и сезонните функционалности.

Какво не желаят да знаете за третото око?

Епифизната жлеза или третото око на всеки човек може да бъде задействана по отношение на честотите на духовния свят и да придаде смисъл, единение и невероятна еуфория на всичко към вас. Епифизната жлеза може да се настрои на подобаващата периодичност благодарение на медитация, йога или чрез разнообразни езотерични и окултни способи. Веднъж настроена тя дава опция да се пътува в други измерения, по-известно като астрално пътешестване, астрална проекция или отдалечено наблюдаване.

С помощта на някои антични способи и по-усъвършенствани извършения е допустимо да се управляват мислите и дейностите на хората във физическия свят.

В Съединени американски щати и някогашния Съветски съюз доста организации в сянка, свързани с държавното управление са правили опити свързани с епифизната жлеза.

Епифизната жлеза постоянно се изобразява в католическите църкви под формата на шишарка. Древните римляни и египтяни също са знаели за силата на третото око и по тази причина знаците на око са необятно застъпени в културата им.Епифизната жлеза е показана и на гърба на банкнотата от един $, където е наречена многозначително „ Всевиждащото око ”.

Това е отпратка към опцията да употребявате епифизната жлеза за духовни пътувания в други измерения (духовни светове) и от там да контролирате мислите и дейностите на хора във физическия свят. По същия метод могат да се четат и мислите на хората във физическия свят.

Редица извършени проучвания удостоверяват, че през избрани интервали по време на съня в мозъка се освобождават химикали, които носят възприятие на съгласуваност с някакво по-висше схващане.

В края на 90-те години една дама  Дженифър Люк направи първите изследвания за резултатите на натриевия флуорид върху епифизната жлеза. Изследванията посочили ясно, че епифизната жлеза всмуква повече флуорид от всяка друга част на тялото, даже костите. Тя е като магнит за натриевия флуорид, а това води до калциране на жлезата.

Калцирането понижава доста нейната успеваемост и тя повече не може да балансира хормоналните процеси в тялото.

Проведени са още доста сходни проучвания, които недвусмислено потвърждават, че натриевия флуорид нападна епифизната жлеза. Затова може би ще ви прозвучи шокиращо, че натриев флуорид се съдържа в храни, питиета и даже в питейната вода. Водните филтри не могат да уловят флуорида във водата, по тази причина единствената опция е да си закупите воден дестилатор.

Безалкохолните, храната и водата, натриевия флуорид се среща на всички места, като главната му задача е да държи масите в послушание. За пръв път флуор във водата употребяват нацистите и руснаците в своите концетрационни лагери. Целта естествено е била да държат пандизчиите в послушание и да не слагат под подозрение тяхната власт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР